Barion Pixel

SUMMER TRUNK SHOW a B72-ben

2023-ban is részt vettünk a B72 csodálatos divatbemutatókkal egybekötött rendezvénynapján, ahol tehetséges hazai tervezők között mutathattuk be alap és legújabb nyári kollekciónkat, Sophie by Chance különleges táska kreációival.

kinda_admin

2023-ban is részt vettünk a B72 csodálatos divatbemutatókkal egybekötött rendezvénynapján, ahol tehetséges hazai tervezők között mutathattuk be alap és legújabb nyári kollekciónkat, Sophie by Chance különleges táska kreációival. 💫 Gyertek és szerezzétek be kedvenc nyári darabjaitokat az V. kerületi üzletünkben, vagy itt a webshopon! 🤗 Augusztusra pedig hatalmas meglepetésekkel érkezünk! Legyetek résen! 🤩

Fotó kredit: B72 Stúdió

Korábbi tartalmaink

ONSIES RELOADED
Figyelem! A kollekció egyelőre csak a weboldalon rendelhető, személyesen üzletünkben még nem elérhetőek. Köszönjük a megértést!
Nőnapi Nyereményjáték
Érdemes követni minket Instagram oldalunkon, ugyanis egy nagyon klassz nőnapi nyereményjátékkal készültünk nektek ezek a héten.
-20% KEDVEZMÉNY
Használjátok a "KINDA20" kuponkódot -20% kedvezményért az összes termékre
×
×

Cart

A weboldal sütiket használ.

A weboldalunk sütiket használ. Csak a működéséhez szükséges technikai adatokat kezeljük: a látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.