Rólunk

Így kezdődött...

A KINDA Clothing 2020 óta kínál kényelmes alapdarabokat a XXI. századi rohanó, igényes modern nő számára. Ruháink a letisztultság, funkcionalitás és nőiesség égisze alatt készülnek. A KINDA termékek vásárlásával nemet mondasz a fast fashion-re, támogatod a fenntarthatóságot és a hazai divatipart, hiszen az összes termék Magyarországon készül magyar varrónők keze által.

“Több mint 10 éve dolgozom a média és a televízió világában. Modellként és műsorvezetőként számos márkával dolgoztam már együtt, így a folyamatos tanulás, tapasztalatszerzés után kialakult a saját stílusom, amit leginkább a letisztult, nőies és praktikus jelzőkkel írnék le.Mindig is hiányérzetem volt a magyar ruhapiacot illetően, hiszen számomra sosem volt egyetlen egy olyan márka sem Magyarországon, aminek minden darabjára illenének ezek a jelzők és teljességgel az én stílusomat képviselte volna, így rengeteg utánajárás, gondolkodás és tervezés után arra jutottam, hogy előveszek egy már több mint 10 éves gyermekkori álmot és megvalósítom én.Bízom benne, hogy vásárlói számára a KINDA megkönnyíti és feldobja a mindennapokat, valamint elhozza azt a magabiztos, könnyed és harmonikus életérzést, amit a ruháink által szeretnék átadni.”

Kárpáti Rebeka
Alapító

Hová tartunk?

A friss hírekért és kulisszatitkokért látogass el Instagram vagy Facebook oldalunkra.

Blogolj velünk!

Mikor érkezik a következő kollekció? Érdekelnek a legújabb kuponkódok vagy hogy mikor lesz a soron következő KINDA esemény/vásár? Hogy ne maradj le az újdonságokról és képben legyél az aktuális divat trendekkel csekkold Blog oldalunkat!