Barion Pixel

KINDA x Muse de la Mer

Májustól a Muse de la Mer márkával bővül a KINDA BUDAPEST kínálata. A minőségi, elegáns és különleges darabokat készítő magyar fürdőruha márkát Horváth Eszter álmodta meg 2019-ben.

kinda_admin

“Egy kis elegancia, néhány különleges részlet, izgalmas mégis klasszikus vonalak, finom színekkel és mintákkal kombinálva. Ezeket hivatott ötvözni a Muse de la Mer.

A Muse de la Mer fürdőruhamárkát Vereb-Horváth Eszter alapította 2019-ben. A darabok tervezésekor a tökéletes komfortérzet és a kifinomult design harmóniáját tartjuk szem előtt, kiemelt figyelmet fordítva viselhető darabok életre hívására. Nincs mit tenni, maximalisták vagyunk és egyszerűen oda vagyunk a részletekért: szerettük volna, hogy Te is beleszeress, amint kicsomagolod a dobozból és még jobban oda legyél érte, amikor felveszed az első saját darabodat.

A fürdőruhákat a játékosság, a bujaság és a kortalan elegancia harmóniája jellemzi – a vonalvezetésbe masnik és fodrok simulnak bele, melyeket gondos odafigyeléssel készítünk el hazai műhelyünkben kiváló minőségű olasz anyagokból. A felsők szabásmintája a puha óriás masniknak és lágy fodroknak köszönhetően teljesen egyedi.

Olyan nők számára alkottuk meg a Muse de la Mer-t, akik hisznek a letisztult darabok egyszerűségében megbújó csodában – nem csak a városi, de a vízparti viselet esetében is. Akik keresik és szeretik az örök darabokat, amikben lélegzetállítónak érzik magukat. Csak úgy finoman nem hivalkodóan. Ezt az érzést kívánja életre hívni fürdőruháival a Muse de la Mer.”

Korábbi tartalmaink

ONSIES RELOADED
Figyelem! A kollekció egyelőre csak a weboldalon rendelhető, személyesen üzletünkben még nem elérhetőek. Köszönjük a megértést!
Nőnapi Nyereményjáték
Érdemes követni minket Instagram oldalunkon, ugyanis egy nagyon klassz nőnapi nyereményjátékkal készültünk nektek ezek a héten.
-20% KEDVEZMÉNY
Használjátok a "KINDA20" kuponkódot -20% kedvezményért az összes termékre
×
×

Cart

A weboldal sütiket használ.

A weboldalunk sütiket használ. Csak a működéséhez szükséges technikai adatokat kezeljük: a látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.