Barion Pixel

KINDA x EVERDERM koktélest

A KINDA és az EverDerm Laser & Beauty Clinic megtartotta első fashion show-val egybekötött mentorprogram bemutató nyíltnapját a Sfinx Bárban. Az est keretei között a vendégek megtekinthették a KINDA alapdarabjait és legújabb, nyári kollekciójának modelljeit is.

kinda_admin

A KINDA és az EverDerm Laser & Beauty Clinic megtartotta első fashion show-val egybekötött mentorprogram bemutató nyíltnapját a Sfinx Bárban. Az est keretei között a vendégek megtekinthették a KINDA alapdarabjait és legújabb, nyári kollekciójának modelljeit is. A bemutató fényét már csak a ruhákat viselő modellek koronázták meg, hiszen az idei Miss World Hungary 2023-as nyertese, Hacsi Boglárka és udvarhölgyei, Szabó Orsolya és Novák Zafír Bella is részt vettek a catwalk show-n, csakúgy mint Szarvas Andrea – Miss World Hungary 2018, Mikes Anna, Stana Alexandra, Sudár Bianka, Nagy Annamari és Kovács Evelin.

Az estről a TV2 Tények Plusz anyagát a következő linket tekinthetitek meg:

https://tenyek.hu/video/nem-elegedettek-magukkal

Korábbi tartalmaink

ONSIES RELOADED
Figyelem! A kollekció egyelőre csak a weboldalon rendelhető, személyesen üzletünkben még nem elérhetőek. Köszönjük a megértést!
Nőnapi Nyereményjáték
Érdemes követni minket Instagram oldalunkon, ugyanis egy nagyon klassz nőnapi nyereményjátékkal készültünk nektek ezek a héten.
-20% KEDVEZMÉNY
Használjátok a "KINDA20" kuponkódot -20% kedvezményért az összes termékre
×
×

Cart

A weboldal sütiket használ.

A weboldalunk sütiket használ. Csak a működéséhez szükséges technikai adatokat kezeljük: a látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük, marketing céllal nem gyűjtünk adatokat.