Frequently Asked Questions

Válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket és kattints rá. Válaszd ki a megfelelő méretet, majd kattints a „kosárhoz adás”-ra ha még válogatnál, vagy a „vásárlás”-ra, ha már egyből le is adnád rendelésedet. Töltsd ki a szállítási és fizetési adatokat, fogadd el az általános szerződési feltételeinket, majd kövesd az utasításokat. A sikeres fizetés és rendelés leadás után egy visszaigazoló emailt küldünk, és ugyanitt csatoljuk a számládat is.

Figyelünk a környezettudatosságra, így próbálunk minél kevesebb papírt használni. A rendelésedről kapott számládat elektronikusan küldjük ki a megadott e-mail címedre a sikeres fizetés/rendelés után automatikusan.

Oldalunkon jelenleg bankkártyás fizetés lehetséges.

Jelenleg GLS futárszolgálattal szállítunk. A pontos szállítási időpontról előzetes email érkezik a futárszolgálattól. Azonban lehetőségetek van FOXPOST csomagautomatába is rendelni a választott terméket/termékeket, vagy pedig személyesen átvenni a rendelést az újonnan nyílt üzletünkben.

Igen, Európán belül. Az elérhető országok listáját megtalálod kicsekkolás előtt.

Az átvételtől számított 14 nap áll rendelkezésedre jelezni elállási szándékodat e-mailben, ezt követően hordatlan/sértetlen állapotban, minden tartozékával együtt visszaküldheted rendelésedet a következő címre:  1053 Budapest, Károlyi utca 19 (KINDA BUDAPEST). Amennyiben számodra kényelmesebb, személyesen is vissza tudod hozni a terméket az üzletbe. Ha beérkezett a csomagod, visszautaljuk rendelésed teljes összegét 14 munkanapon belül. Ilyen esetben kérlek írj az info@kindaclothing.eu email címre.

Az átvételtől számított 14 nap áll rendelkezésedre jelezni elállási szándékodat e-mailben, ezt követően hordatlan/sértetlen állapotban, minden tartozékával együtt visszaküldheted rendelésedet a következő címre: 1053 Budapest, Károlyi utca 19 (KINDA BUDAPEST). Amennyiben számodra kényelmesebb, személyesen is vissza tudod hozni a terméket az üzletbe. Ha beérkezett a csomagod, visszautaljuk rendelésed teljes összegét 14 munkanapon belül, így újból leadhatod rendelésedet az új mérettel. Ilyen esetben kérlek írj az info@kindaclothing.eu email címre.

A raktáron lévő ruháink 3-9 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. Az „előrendelhető” státuszú ruhák 10-18 munkanapon belül kerülnek kiszállításra.

Ha lenne még kérdésed, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot az info@kindaclothing.eu email címen.